Skip to content

Internship i Solgrid

Søknadsfrist: 1. mai 2023

Vil du være med på å bygge fremtidens energi? Solkraft er en av verdens raskest voksende og mest bærekraftige energiformer, og norske Solgrid skal ta en ledende posisjon som nordisk utvikler og produsent. Men vi kan ikke gjøre dette alene – vi trenger deg på laget!

Vi søker en engasjert og nysgjerrig student som vil bistå våre prosjektutviklere med å finne potensielle områder for utbygging av solkraftverk. Som ansatt vil du få en unik mulighet til å lære om et voksende marked innen energi og være med på å bygge en mer bærekraftig fremtid.

Vi leter etter studenter med en bachelor- eller mastergrad innen energi, miljø, elkraftteknikk, eller lignende. Du bør være utadvendt, flink med mennesker, strukturert og ryddig, og ha en genuin interesse for solkraft. 

Vi kan tilby

  • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver
  • En fin mulighet til å lære om et voksende marked innen energi.
  • Et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer
  • Fleksibel arbeidstid og mulighet for å ha hjemmekontor

Om selskapet 

Solgrid ble grunnlagt i 2020 og har som mål å bli en ledende nordisk produsent av solenergi.

Selskapet har utviklet en betydelig prosjektportefølje i Norge og Sverige, og planlegger å bygge ut en kapasitet på 2000 MWp innen 2030. Det første solkraftverket stod klart høsten 2021 i Varberg i Sverige. Solgrid har også fått konsesjon til å bygge Norges første solkraftverk ved Furuseth i Østerdalen. Anlegget bygges våren 2023.

Vi er per i dag 15 ansatte med lang erfaring fra sol- og kraftbransjen. Hovedeierne i selskapet er Akershus Energi Sol AS og Østfold Energi AS.

Solgrid holder til i nye og lekre lokaler nær togstasjonen i Lillestrøm, 10 minutter med tog fra Oslo S.

Søk

Søknad med CV sendes til bushra@solgrid.no

Søknadsfrist: 1. mai 2023

For mer informasjon, kontakt:

Henning Leifsen

Prosjektdirektør Norge

Tlf.: +47 454 01 272

Bushra Butt

Prosjektutvikler

Tlf.: +47 942 92 880